Käytetyt kannettavat

Yritystason käytetyt kannettavat takuullaKäytetyt kannettavat - Kuhmon Tietokonehuolto

Tarjoamme käytettyjä yrityskannettavia edullisesti ja 12 kuukauden takuulla. Uuden tietokoneen ostamisen sijaan sinun kannattaa harkita myös käytetyn tietokoneen ostamista, jos haluat hankkia laadukkaan kannettavan edullisesti. Myymämme käytetyt kannettavat ovat yritystason tietokoneita, jotka toimivat nopeasti sekä ovat kestäviä rakenteeltaan.

Ennen tietokoneen myyntiin asettamista, tyhjennetään tietokoneesta kaikki aikaisempi sisältö, varmistamme komponenttien toimivuuden sekä asennamme käyttöjärjestelmän uudelleen perusohjelmineen. Myymistämme käytetyistä kannettavista löytyy salamannopeat SSD-kiintolevyt sekä Intelin nopeat i3-i5-i7 sarjan prosessorit. Lopputuloksena on tehokas ja kompakti kannettava, joka sopii mainiosti moneen käyttöön, opiskelijalle tai kotiin.

Heti käyttövalmis käytetty kannettava

Olemme saattaneet käytetyt kannettavat heti käyttövalmiiksi, jossa löydät jokaisesta tietokoneesta valmiina perusohjelmistot, kuten Mozille FireFox Ja Chrome -verkkoselaimet, LibreOffice -toimisto-ohjelmiston sekä ilmaisen tietoturvan. Riippuen kannettavan mallista, saatavilla on Windows 10/8/7 -käyttöjärjestelmät, jotka kuuluvat hintaan.

Voit myös ostaa tietokoneen postiennakolla

Vaikka liikkeemme sijaitsee Kuhmossa, voimme myös postittaa käytetyt kannettavat muille paikkakunnille postiennakolla. Tällöin postituskulut (10,00 €) lisätään hintaan.

Soita ja kysy lisää tämän hetken valikoimasta

Valikoimaan kuuluvat muun muassa Dellin, HP:n ja Lenovon kannettavat. Meillä käytettyjen kannettavien kysyntä on aina korkealla, joten siksi tuotevalikoima vaihtuu jatkuvasti. Toimi heti ja soita Kuhmon Tietokonehuollon Henrylle puhelinnumeroon 044 332 9016 niin saat sinulle parhaan käytetyn kannettavan jopa tänään!

 

 

Soita