Käytetyt tietokoneet

 

Suositut käytetyt yrityskannettavat ja työasemat
Käytetyt kannettavat - Kuhmon Tietokonehuolto

Kuhmon tietokonehuollosta löydät reilun määrän käytettyjä yrityskannettavia edullisesti ja 12 kuukauden takuulla. Myymämme käytetyt tietokoneet ovat yritystason tietokoneita, jotka toimivat nopeasti sekä ovat kestäviä rakenteeltaan.

Ennen tietokoneen myyntiin asettamista, tyhjennetään tietokoneesta kaikki aikaisempi sisältö, varmistamme komponenttien toimivuuden sekä asennamme käyttöjärjestelmän uudelleen perusohjelmineen. Myymistämme käytetyistä kannettavista löytyy salamannopeat SSD-kiintolevyt sekä Intelin nopeat i3-i5-i7 sarjan prosessorit, tai AMD ryzenit. Lopputuloksena on tehokas ja kompakti kannettava, joka sopii mainiosti moneen käyttöön, opiskelijalle tai kotiin.

Takuu

Käytetyille Tietokoneille annamme 12 kuukauden takuun(ei koske akkua). Takuu koskee fyysistä tietokonetta, ei oheislaitteita, käyttäjän tekemiä tai käyttöjärjestelmästä johtuvia ongelmia ja vikoja. Takuu ei koske akkua, akut on testattu ja pitävät virtaa yleensä 2-6h.

Heti käyttövalmis käytetty kannettava

Olemme asentaneet käytetyt kannettavat käyttövalmiiksi yleensä Windows 11 käyttöjärjestelmällä. Löydät jokaisesta tietokoneesta valmiina perusohjelmistot, kuten Mozilla FireFox Ja Chrome -verkkoselaimet ja LibreOffice -toimisto-ohjelmiston.

Voit myös ostaa tietokoneen postiennakolla

Vaikka liikkeemme sijaitsee Kuhmossa, voimme myös postittaa käytetyt kannettavat muille paikkakunnille postiennakolla. Tällöin postituskulut lisätään hintaan.

Soita ja kysy lisää tämän hetken valikoimasta

Valikoimaan kuuluvat muun muassa Dellin, Fujitsun, HP:n ja Lenovon kannettavat. Meillä käytettyjen kannettavien kysyntä on aina korkealla, joten siksi tuotevalikoima vaihtuu jatkuvasti. Toimi heti ja soita Kuhmon Tietokonehuollon Henrylle puhelinnumeroon 044 332 9016 niin saat sinulle parhaan käytetyn kannettavan jopa tänään!

Soita