Huolto ja tuki

Tietokonehuolto Kuhmossa

Kuhmon Tietokonehuolto auttaa sinua kun tarvitset ammattitaitoista apua tietokoneiden huollossa. Teemme ilmaisen kustannusarvion laitteesi huollolle ja korjaamme havaitut ongelmat nopeasti ja edullisesti.

Huollamme kaikkien valmistajien tietokoneet

Hidasteleeko tietokoneesi? Tarvisetko nopean SSD-kovalevyn käyttöösi? – Meiltä saat tarvittavan huollon tietokoneellesi valmistajasta ja mallista riippumatta.

Ilmainen kustannusarvio

Meiltä saat ilmaisen kustannusarvion laitteesi huolto- ja korjaustoimenpiteille. Ilmaisen kustannusarvion pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja saat lisätietoa, kuinka paljon tehtävät huoltotoimenpiteet tulevat maksamaan. Ota laitteesi mukaan ja tule rohkeasti käymään liikkeessämme!

Laitteiden ja ohjelmistojen asennus

Kuhmon Tietokonehuolto tarjoaa sinulle apua uuden tulostimen ja muiden oheislaitteiden asentamisessa sekä käyttöönotossa. Löydät meiltä myös Microsoft Office -tuoteperheen ohjelmat sekä laadukkaat F-securen tietoturvaohjelmistot suojaamaan tietokonetta ja älypuhelintasi. Myymälässämme on laaja valikoima tietokoneiden oheislaitteita, tulostimia ja äänentoistolaitteita.

Kuinka paljon tietokoneen huolto ja korjaus maksaa?

Huolto- ja korjaustöiden hinnoittelu on tehty selkeäksi ja yksinkertaiseksi. Veloitamme huoltotöistä tuntiperusteisesti, jossa tuntiveloitus on 65,00 euroa sisältäen arvonlisäveron. Minimiveloitus työlle on 15,00 euroa. Työt teemme aina sovittuun hintaan, ei yllätyslaskuja.

ATK-tuki ja asiantuntijapalvelu yrityksille

Tarjoamme ATK-tukea ja asiantuntijapalveluita yrityksille. Saat nopeasti apua yrityksesi tietokoneiden ja yhteysongelmien korjaamiseen. Kuhmon Tietokonehuollon yrittäjä Henry Seilonen tarjoaa asiantuntijapalveluita ja tukea yritysten ATK-laitteiden sekä ohjelmistojen käytössä.

Soita ja kysy lisää Henryltä! Puhelinnumero: 044 332 9016

Teamviewer etäyhteysohjelman asennus alla olevasta linkistä

https://get.teamviewer.com/6wp7fkz

Soita