Myymälä | ATK-laitteet ja DNA liittymät

Kuhmon Tietokonehuollon myymälä

Uudet tietokoneet - Kuhmon TietokonehuoltoLiikkeemme sijaitsee Kuhmossa osoitteessa Koulukatu 13-15, joka on aivan linja-autoaseman läheisyydessä. Myymälästä löydät uudet tietokoneet, varaosat sekä oheislaitteet ja myös muun muassa käytetyt kannettavat. Toimimme DNA:n virallisena jälleenmyyjänä, joten saat tilattua kauttamme puhelin- ja nettiliittymät ajankohtaisilla tarjoushinnoilla. Metsästystä harrastaville tarjoamme myös Tracker koiratutkat sekä lisenssit ohjelmistoille.

Kannettavat ja pöytäkoneet jokaiselle

Liikkeessämme on kattava valikoima uusia kannettavia tietokoneita ja pöytäkoneita. Autamme sinua uuden tietokoneen valitsemisessa, joka on sopii käyttöösi parhaiten. Tarvitsitpa kannettavaa tietokonetta opiskeluun tai järeää pöytäkonetta aktiiviseen verkkopelaamiseen, löydämme juuri sinulle sopivan tietokoneen.

Laadukkaat tietokoneet heti liikkeestä

Myymme useiden valmistajien tietokoneita, jotka varmasti sopivat sinun budjettiisi. Liikkeessä aina hyvä valikoima uusia kannettavia.

Onko sinulla erityistoiveita uudelle tietokoneelle?

Ei hätää! Voimme tilata sinulle haluamasi tietokonemallin nopealla toimituksella. Jos mielessäsi on kokonaan kustomoidun pöytätietokoneen hankkiminen, olemme apuna komponenttien valitsemisessa sekä kustomoidun PC:n rakentamisessa.

Soita ja kysy lisää uuden tietokoneen ostamisesta!

Kuhmon Tietokonehuollon yrittäjä Henry Seilonen opastaa sinua uuden tietokoneen ostamisessa. Tule käymään liikkeessämme niin katsotaan yhdessä sinulle sopivan kannettava tai pöytätietokone. Voit myös soittaa suoraan Henrylle – Soita: 044 332 9016

Tietokoneiden varaosat ja oheislaitteet

Valikoimaamme kuuluvat myös ATK-laitteiden komponentit, varaosat sekä oheistarvikkeet. Tarjoamme laadukkaita tietokonenäyttöjä, tulostimia sekä muita tarpeellisia lisäosia ATK-laitteillesi.


DNA liittymät suoraan myymälästä

Kuhmon Tietokonehuolto toimii DNA:n virallisena jälleenmyyjänä. Tarjoamme DNA:n netti- ja puhelinliittymiä ajankohtaisilla tarjoushinnoilla. Kun vanha puhelinliittymäsi kaipaa päivitystä tai tarvitset nopeamman verkkoyhteyden kotiisi, olemme valmiita auttamaan sinua löytämään käyttöösi sopivan nettiliittymän ja säästämään rahaa edullisilla puhelinliittymillämme.

Tervetuloa liikkeeseemme kuulemaan ajankohtaisista liittymätarjouksista

Meillä on ilo auttaa sinua liittymien vertailussa. Saat DNA:n nettiliittymän heti käyttöösi kun ostat uuden liittymän meiltä. Myös liittymän vaihto toiselta operaattorilta DNA:lle onnistuu kauttamme.

Ota yhteyttä Ariin kun haluat tutustua tarkemmin DNA:n liittymiin. Tule vierailemaan liikkeessämme tai soita Arille numeroon 040 574 6997.